2011. március 30., szerda

Pihepötty és Puhabari kertészkedik



Mivel minden termékem összekapcsolható és azok kombinálhatóak egymással, így a kertész Pihepötty megtermelt zöldségeit a konyhás szettben meg lehet főzni, vagy akár a kihajtott virágokat a virágárus készletben el lehet adni. Élvezetes játékot nyújt egy fiú-lány testvérpárnak, akik így biztos nem fognak összeveszni a játékon.
Sok Pihepötty kiegészítő már készülőben van, amikkel még színesebbé varázsolhatjuk a játékot.

Pihepötty és Cirmoscica a konyhában tüsténkedik




Pihepötty hűséges barátjának, Cirmosnak legkedvesebb eledele a halacska, így a kis tündér szorgosan nekilátott megfőni az ebédet. A receptben ez állt: "Végy egy nagy lábost, tégy bele egy jókora halat. Töltsd tele forrásvízzel, szórj bele egy csipet tündérport és varázsfakanaladdal kavard jól össze."

2011. március 29., kedd

Megérkezett Pihepötty!






Pihepötty egy puha, szeretnivaló kis tündér, aki imádja a virágokat.A pöttyös lila bőrönd egy kis virágboltot rejt, ahol Pihepötty és hűséges barátja Pihepinty szorgoskodnak.
Óvónőként régóta tervezem egy olyan játék megvalósítását ami fejleszti a gyermekek fantáziáját, finommotorikáját, vizuális képzeletét, illetve esztétikailag élményt nyújt, örömet okoz.
A Pihepötty textil játékbőrönd bárhová magunkkal vihető, akár egy piknikre vasárnap délelőtt, akár egy hosszabb autós utazásra. A bőröndöt kinyitva elénk tárul Pihepötty mesebeli birodalma.
A bőröndhöz különféle kiegészítők tartoznak, melyek tépőzárral rögzíthetők a figurák kezéhez és a falon, polcokon is elhelyezhetők.
Minden egyes játékbőrönd kézzel festett és 100% pamutvászon alapanyagú. A szettek összekapcsolhatók, illetve további figurákkal és kiegészítőkkel bővíthetők.
A játék minden egyes része 40˙C-on, kézzel mosható.
További részleteket Meska boltomban találhatsz.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...